Opis

Pedrali Stolica Remind podsjetit će Vas na meke vijugave obline drvenih stolica s kraja devetnaestog stoljeća.
Njegova organska silueta podsjeća na “nešto što nikada prije nije viđeno”, a rezultat je inovativni polipropilenski naslonjač, u kojem je svaki element zamišljen kako bi osigurao potpunu udobnost.
Stolica Remind pogodna je za sve unutarnje i vanjske prostore te je dostupna u nekoliko standardnih boja koje se idealno uklapaju sa ostatkom interijera ili eksterijera.

Dimenzije (cm):

Visina: 81
Širina: 57
Dubina: 56
Visina sjedišta: 46

Dizajner: Eugen Quitllet
Rođen na Ibizi 1972. godine, Eugeni Quitllet diplomirao je na Umjetničkoj školi Llotja u Barceloni, voli se definirati kao disoñador, neologizam koji proizlazi iz zajednice riječi dizajner i soñador. Njegova je aktivnost uglavnom usmjerena na svijet industrijskog dizajna, a među njegovim kreacijama postoje predmeti koje karakterizira kombinacija elegancije i uvijenosti. Pogled mu je usmjeren u budućnost, a njegova sklonost dovodi do stvaranja predmeta-skulptura sposobnih za igru na prazno-punom kontrastu.

Quitllet je primio brojne nagrade i priznanja na međunarodnoj razini, kao što su nagrada za dobar dizajn, nagrada za dizajn Red Dot, njemačka nagrada za dizajn, posebno priznanje Compasso d’Oro i, 2016., proglašenje za dizajnera godine povodom Maison & Objet.

POŠALJI UPIT ZA TEHNIČKU SPECIFIKACIJU