Kolekcija stolova P.O.V.

0,00 

P.O.V. kolekcija stolova iz Ton-a ima modularni dizajn i organski oblikovanu bazu stola. Iako mogu izgledati diskretno, P.O.V. stolovi imaju potencijal zapovijedati prostorijom. 

Dolaze u dvije visine, tri vrste postolja i šest oblika stola dok modularni sustav ima desetke opcija, što ga čini prikladnim za gotovo svaki interijer – ured, blagovaonicu, kafić ili restoran. 

Lista želja
Compare
Opis

Kolekcija stolova je definirana prvenstveno materijalom koji je korišten u njezinoj izradi i oblikom postolja stola. Izrađen spajanjem tri identična oblika savijene šperploče, baza je ključna značajka cijele kolekcije.

Kolekcija je dostupna u tri vrste drva – bukva, hrast i američki orah – i obradi u raznim bojama, a uključuje istoimeni stolac za blagovanje koji se može složiti, a koji služi i funkcionalnoj i razigranoj ulozi. 

Naziv P.O.V. ili Point of View proizlazi iz činjenice da se izgled stola razlikuje ovisno o kutu gledanja. Jedan od dizajnera ove kolekcije, Florian Kallus, objasnio je kako P.O.V. također simbolizira pristup koji koriste u svom studiju – kao dizajnerski duo moraju razumjeti stajalište jedni drugih kako bi došli do najboljeg mogućeg rješenja, a isti princip vodio je i njihovu suradnju s TON-om.

Dimenzije

Dimenzije

“Preuzmite PDF Dimenzije

Slični proizvodiTON stol za ugostiteljstvo Bloom Central 276
Bloom-276.png
ZATVORI
Lista želja
TON stol za ugostiteljstvo Delta
22_001.jpg
ZATVORI
Lista želja
311710_bergamo.jpg
311710_bergamo-front.jpg
ZATVORI
Lista želja
363681_casablanca_var3-1.jpg
363681_casablanca-var3.jpg
ZATVORI
Lista želja