Fotelja Argo

Brend
Talenti
Dizajner: Ludovica + Roberto Palomba

Opis

Kolekcija: Argo

Dizajner: Ludovica + Roberto Palomba

Argo fotelja idealan je komad namještaja za stvaranje elegantnih i prirodnih kombinacija u vašem vanjskom prostoru. Jastuci za sjedenje, velikih i skulpturalnih volumena, obogaćeni su odvažnim i dosljednim teksturama odabranih tkanina, savršeno u skladu s tkanjem dvostruko upletenih užeta koje obavijaju naslon i naslone za ruke.

Fotelja Argo, sa svojim širokim i dubokim sjedalom, idealan je izbor za vaše tijelo u opuštajućem trenutku.
Aluminijski okvir, lagan i elegantan, naglašava izdašne volumene jastuka, obogaćenih smjelom teksturom odabranih tkanina.

Funkcionalna i udobna fotelja. Konstrukcija od drveta.

Periva presvlaka od visokokvalitetnog poliestera, lako se uklanja i održava. Otporna na vremenske uvjete.

Poliester je materijal pogodan za vanjski namještaj, lako ga je očistiti, obraditi i oprati. Ima visoke karakteristike čvrstoće na savijanje: odupire se lomu, svjetlosti, abraziji, ne deformira se trajno i ima izvrstan oporavak elastičnog oblika. Otporan je na vodu, stoga je savršen ako se ugrađuje u blizini bazena ili ako je izložen nepovoljnim vremenskim uvjetima.

Obogatite svoj vrt ili terasu odabirom savršenog namještaja koji će Vam istovremeno pružiti udobnost, ali i mogućnost da izrazite svoj stil. Uživajte u slobodnom i lijepom vremenu na Vašoj terasi odabirom fotelje iz Argo kolekcije.

 

Dimenzije (cm):
Visina: 76
Visina sjedišta: 38
Širina: 90
Dubina: 80

Težina: 12kg

POŠALJI UPIT ZA TEHNIČKU SPECIFIKACIJU