NaslovnicaNovostiUređenje studentskog doma Varaždin

Uređenje studentskog doma Varaždin

Izgradnja i uređenje Studentskog doma s pratećim sadržajima unutar Studentskog kampusa Varaždin, trenutno je najveća investicija u Varaždinu i cijeloj Varaždinskoj županiji. Kompleks doma je pasivna zgrada A+ kategorije na 5 katova, u sklopu koje će se primjenjivati najsuvremenija tehnologija.

U podzemnom dijelu zgrade smještena je garaža, dok se u prizemlju nalazi garaža za bicikle s podiznim mehanizmima, samoposlužna praonica i sušionica rublja, studentska ambulanta, studentski klub i uredske prostorije. Po katovima raspoređene su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe, sobe za smještaj invalida, čajne kuhinje, dnevni boravci, učionice, terase i drugi zajednički prostori za druženja. Zajednički prostori na gornjim katovima su povezani hodnicima u kojima se odvija interakcija studenata. Terase se nalaze naizmjenično unutar same zgrade. Otvorene terase upotpunjuju kat kao proširenje unutarnje komunikacije i zajedničkih prostora te je time omogućena interakcija i između katova. Na vanjskom prostoru kampusa bit će montirane sprave za vježbanje na otvorenom, a previđene su i platforme za brojne druge sadržaje koje će studenti moći koristiti u slobodno vrijeme. U novom varaždinskom studentskom domu svoje mjesto pronaći će više od osamsto studenata. Prema izvedbenom projektu projektantskog ureda te uz Nadzor Investitora i Ravnatelja studentskog centra Varaždin, Primat RD nositelj je ugovora za opremanje unutarnjih i vanjskih prostora

Share:
Primat RD
Translate
  • Niste odabrali niti jedan proizvod.
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.