NaslovnicaNovostiOpremljena dvorana Miroslav Čačković u sklopu Medicinskog fakulteta

Opremljena dvorana Miroslav Čačković u sklopu Medicinskog fakulteta

Jedna od najupečatljivijih i najvećih dvorana u sklopu fakulteta svakako je ona nazvana prema prvom dekanu prof. dr. Miroslavu Čačkoviću. Zadnja rekonstrukcija dvorane odrađena je 2004. godine kada su uređeni parketi te obnovljene klupe i stolci, a izrađena je i puštena u pogon tzv. režijska soba s opremom za udaljena predavanja.
Četrnaest godina kasnije ta stara ljepotica ponovno je preuređena i opremljena, a novo ruho podarila joj je tvrtka Primat RD. Radovi su trajali šest mjeseci, pri čemu je u potpunosti uređen interijer dvorane s pripadajućim sanitarnim prostorima te strojarnica objekta. Dvorana je dobila nove instalacije struje i multimedijsku opremu, nove strojarske instalacije grijanja, hlađenja i ventilacije te instalacije vode i odvodnje uz dvoranu. Postavljena je, također, akustička obloga dvorane, vrata, parket te u amfiteatralnoj dvorani poredani su namjenski stolovi i preklopne stolice na kojima će budući i sadašnji studenti moći udobno provoditi vrijeme na predavanjima.

Share:
Primat RD
Translate
  • Niste odabrali niti jedan proizvod.
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.