NaslovnicaNovostiPosjet Inspiracijskom centru u Krakowu

Posjet Inspiracijskom centru u Krakowu

S oduševljenjem Vam predstavljamo Inspiracijski centar u Krakowu našeg dugogodišnjeg dobavljača Nowy styl kojeg smo i sami nedavno imali prilike vidjeti uživo te se vratili s pregršt dojmova. Briga za poslovni prostor jednaka je brizi za zaposlenike. Optimalno uređenje ureda motivira zaposlenike i potiče ih na učinkovito obavljanje profesionalnih zadataka iz dana u dan.

Nowy Styl Grupa podržava tvrtke iz cijelog svijeta, međunarodne korporacije, arhitekte i mnoge druge partnere u uređenju poslovnih prostora. Ona ne samo da nudi sveobuhvatne usluge uređenja prostora, nego također ima tim stručnjaka koji ispituju radna okruženja i potrebe zaposlenika, savjetujući tvrtke o tome kako dizajnirati optimalan ured po mjeri. Tvrtka prezentira svoje znanje i iskustvo u Office Inspiration Centru, koji se nalazi u Krakovu.

Office Inspiration Center spaja bezvremenost i jednostavnost s postojećim trendom u dizajniranju interijera. Arhitekti iz Krakowskog dizajnerskog studija DDJM stvorili su koncept koji koristi raspoloživi prostor u svom punom potencijalu; najveća prednost prostora bila je okolna zelenila – osobito lijepa stara stabla, koja su bila dio nekadašnjeg dvora Fischer-Benis i parka.

Najdominantniji stil uređenja interijera je biofilski dizajn; Njegove karakteristične značajke su zelene biljke stavljene u lonce i uređene u obliku vertikalnih vrtova – i ostakljenja koja osiguravaju pristup dnevnom svjetlu. Svjesni utjecaja rasvjete na produktivnost zaposlenika (za 77% ispitanika to je najvažniji faktor učinkovitosti), Nowy Styl Grupa je primijenila svjetiljke koje nude mogućnost kontrole temperature boje, od tople do neutralne, do plave. Svjetla automatski podešavaju boju svjetla na parametre prirodnog svjetla u najsvjetlijem dijelu dana. Htjeli su iskoristiti sva raspoloživa sredstva kako bi stvorili mjesto gdje bi se svi osjećali dobro – mjesto gdje bi ljudi doživljavali svim svojim osjetilima. Odabrane su tople boje i razni dodaci inspirirani trendom dizajna kućnog ureda, kako bi stvorili atmosferu nalik kući – kažu dizajneri.

Kao što ime zgrade govori, Office Inspiration Center osmišljen je kao prostor za inspiraciju. Nowy Styl Grupa poziva arhitekte, dizajnere interijera, poduzetnike i sve ostale koji žele steći znanje i dobiti ideje o uređenju uredskih prostora za posjetu Centru da se najave i ugovore sastanak 😊

Share:
Primat RD
Translate
  • Niste odabrali niti jedan proizvod.
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.