NaslovnicaNovostiOpremljen Centar za posjetitelje Med dvemi vodami

Opremljen Centar za posjetitelje Med dvemi vodami

„Med dvemi vodami“ naziv je projekta koji je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj. Glavni cilj projekta je unaprjeđenje infrastrukture za posjetitelje Regionalnog parka Mura-Drava u Međimurskoj županiji te jačanje svijesti o važnosti očuvanja prirodne baštine. Stvaranjem kvalitetne i atraktivne turističke ponude pridonijeti će se povećanju održivosti turizma, pa će Križovec postati točka koja će uz turiste, privlačiti brojne zaljubljenike u prirodu, školarce i stručne posjetitelje koji će se moći educirati o prirodnim vrijednostima Međimurja.
Ovim projektom, interpretacija prirodnih vrijednosti Međimurja diže se na razinu dostojnu opsega zaštite prirode Međimurja te je projekt neposredno vezan i za sam turizam.

Tvrtka Primat RD prema idejnom rješenju dizajnera Vedrana Kasapa i dizajnerice Ozane Ursić iz studio Clinica uredila je kompletnu okućnicu brvnare u koju se smjestila mala izložba „Moj hrast Adam“, dječje igralište „Rječica“, centralni objekt koji uključuje muzeološko-interpretacijski i servisno-uslužni radni prostor te prostorije u prizemlju poput prijamnog prostora, suvenirnicu, galeriju Muru i galeriju Dravu.

Foto: Kristijan Toplak

 

Share:
Primat RD
Translate
  • Niste odabrali niti jedan proizvod.