NaslovnicaNovostiPoliklinika Croatia

Poliklinika Croatia

Nakon dva mjeseca radova na objektu, Poliklinika Croatia otvorila je svoja vrata i u gradu Rijeci. Građani Rijeke sada na jednom mjestu mogu obaviti sve zdravstvene specijalističke preglede, a uz stručnost i profesionalnost zaposlenika, osjećaju ugode i smirenosti građana zasigurno će pridonijeti novo i moderno izdanje interijera klinike. 

Za udobnost pacijenata u čekaonici zaduženi su stolci Cookie od Infiniti-ja, dok se u ordinacijama nalaze stolci Taktik od Nowy Styl-a koji osiguravaju prirodan položaj tijela tijekom dugog sjedenja. Projektni namještaj u izvedbi Primat RD-a, kao što su ormari u hodnicima i ordinacijama, recepcijski pult, stolovi i ladičari, uz svoju funkcionalnost, odlično su se uklopili u minimalizam ambijenta doprinoseći stvaranju osjećaja čistoće i mira, dok je uz projektiranu rasvjetu, svjetlini prostora poliklinike svakako doprinijela i prevladavajuća bijela boja, uz poneki detalj u drvu ili sivoj boji.

Foto: Primat RD

Share:
Primat RD
Translate
  • Niste odabrali niti jedan proizvod.
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.