NaslovnicaNovostiGausium roboti

Gausium roboti

Gausium je vodeći proizvođač samostalnih robota za čišćenje i samouslužnih robota pokretanih umjetnom inteligencijom, s više od 2000 uspješnih implementacija u 50 zemalja i regija. Trenutno Gausiumovi proizvodi i usluge uključuju robote za dostavu u zatvorenom prostor, komercijalne robote za čišćenje podova, kao i dodatnu opremu poput priključnih stanica, platforme u oblaku i aplikacijskog softvera, a od nedavno su i dio asortimana Primat RD-a. Gausium je usmjeren na tehnologiju koja ulaže 80 posto prihoda u razvoj i inovacije rješenja samostalnih uslužnih robota. Kao rezultat sveobuhvatnog znanja i iskustva kompanije Gausium u robotskim tehnologijama, roboti Gausium dijele atribute vodeće navigacije u industriji, upravljanja i održavanja temeljenog na oblaku, aplikacije jednostavne za korištenje i rada bez ljudske pomoći.

Različiti modeli robota Gausium idealan su izbor za komercijalna okruženja poput ugostiteljskih objekata, trgovačkih centara, supermarketa, poslovnih zgrada, hotela, institucionalna okruženja poput prijevoza, bolnica, škola i objekata javnih službi te industrijska okruženja u segmentima logistike, skladištenja te proizvodnje. Jedan od najpopularnijih modela je Delivery X1 Pro s nosivošću do 30 kg koji može poslužiti nekoliko stolova odjednom. Opremljen senzorima težine i LED indikatorskim svjetlima koji percipiraju i signaliziraju status opterećenja, robot će automatski otići na sljedeće zadatke kada se teret s njega preuzme. Uvježbani s milijunima slika iz stvarnog svijeta, mogu prepoznati različite vrste prepreka i smeća s 99-postotnom točnošću i donijeti odgovarajuće odluke o ponašanju. Uz opciju AI kamera za otkrivanje ljudi, X1 Pro može proaktivno i komunicirati s ljudima, a navigacijski algoritmi Delivery X1 Pro temelje se na fuziji LiDAR i 3D dubinskih kamera, koje pružaju visoku razinu percepcije okoline i pametno izbjegavanje prepreka. Robot sam stvara semantičku kartu mjesta, a za mapiranje stranice nije potrebna oznaka lokacije, veza s prijenosnim računalom ili profesionalni inženjer. U dinamičnom okruženju Gausium roboti će se sami locirati i ažurirati kartu u stvarnom vremenu.

Proizvodi kompanije Gausium razvijeni su prema načelima „pametniji”, „sigurniji” i „jednostavniji” kako bi bolje odgovorili na različite potrebe kupaca. Njihova revolucionarna autonomna rješenja omogućuju pametniji radni proces i jamče sigurnije javno okruženje. Istodobno, nastoje pojednostaviti korištenje i održavanje svojih proizvoda s jednostavnim postavljanjem, moćnim i intuitivnim aplikacijskim softverom i tehničkom podrškom 24/7. Kako bi stvorili vrijednost za društvo i promicali svjetski napredak u Gausiumu inovacije nikada ne prestaju. Njihova autonomna rješenja integrirana s umjetnom inteligencijom osnažuju pametan rad i potiču digitalnu transformaciju industrija te u konačnici pomažu u izgradnji inteligentnog društva. Na njihovom putu ka stalnom poboljšanju i revolucionarnim inovacijama, istražuju neograničene kapacitete tehnologije i otključavaju beskrajne mogućnosti za poslovanje i društvo.

Share:
Primat RD
Translate
  • Niste odabrali niti jedan proizvod.