NaslovnicaNovostiGausium roboti

Gausium roboti

Gausium je vodeći proizvođač samostalnih robota za čišćenje i samouslužnih robota pokretanih umjetnom inteligencijom, s više od 2000 uspješnih implementacija u 50 zemalja i regija. Trenutno Gausiumovi proizvodi i usluge uključuju robote za dostavu u zatvorenom prostor, komercijalne robote za čišćenje podova, kao i dodatnu opremu poput priključnih stanica, platforme u oblaku i aplikacijskog softvera, a od nedavno su i dio asortimana Primat RD-a. Gausium je usmjeren na tehnologiju koja ulaže 80 posto prihoda u razvoj i inovacije rješenja samostalnih uslužnih robota. Kao rezultat sveobuhvatnog znanja i iskustva kompanije Gausium u robotskim tehnologijama, roboti Gausium dijele atribute vodeće navigacije u industriji, upravljanja i održavanja temeljenog na oblaku, aplikacije jednostavne za korištenje i rada bez ljudske pomoći.

Različiti modeli robota Gausium idealan su izbor za komercijalna okruženja poput ugostiteljskih objekata, trgovačkih centara, supermarketa, poslovnih zgrada, hotela, institucionalna okruženja poput prijevoza, bolnica, škola i objekata javnih službi te industrijska okruženja u segmentima logistike, skladištenja te proizvodnje. Jedan od najpopularnijih modela je Delivery X1 Pro s nosivošću do 30 kg koji može poslužiti nekoliko stolova odjednom. Opremljen senzorima težine i LED indikatorskim svjetlima koji percipiraju i signaliziraju status opterećenja, robot će automatski otići na sljedeće zadatke kada se teret s njega preuzme. Uvježbani s milijunima slika iz stvarnog svijeta, mogu prepoznati različite vrste prepreka i smeća s 99-postotnom točnošću i donijeti odgovarajuće odluke o ponašanju. Uz opciju AI kamera za otkrivanje ljudi, X1 Pro može proaktivno i komunicirati s ljudima, a navigacijski algoritmi Delivery X1 Pro temelje se na fuziji LiDAR i 3D dubinskih kamera, koje pružaju visoku razinu percepcije okoline i pametno izbjegavanje prepreka. Robot sam stvara semantičku kartu mjesta, a za mapiranje stranice nije potrebna oznaka lokacije, veza s prijenosnim računalom ili profesionalni inženjer. U dinamičnom okruženju Gausium roboti će se sami locirati i ažurirati kartu u stvarnom vremenu.

Proizvodi kompanije Gausium razvijeni su prema načelima „pametniji”, „sigurniji” i „jednostavniji” kako bi bolje odgovorili na različite potrebe kupaca. Njihova revolucionarna autonomna rješenja omogućuju pametniji radni proces i jamče sigurnije javno okruženje. Istodobno, nastoje pojednostaviti korištenje i održavanje svojih proizvoda s jednostavnim postavljanjem, moćnim i intuitivnim aplikacijskim softverom i tehničkom podrškom 24/7. Kako bi stvorili vrijednost za društvo i promicali svjetski napredak u Gausiumu inovacije nikada ne prestaju. Njihova autonomna rješenja integrirana s umjetnom inteligencijom osnažuju pametan rad i potiču digitalnu transformaciju industrija te u konačnici pomažu u izgradnji inteligentnog društva. Na njihovom putu ka stalnom poboljšanju i revolucionarnim inovacijama, istražuju neograničene kapacitete tehnologije i otključavaju beskrajne mogućnosti za poslovanje i društvo.

Share:
Primat RD
Translate
  • Niste odabrali niti jedan proizvod.
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.