PROJEKTI

Primat-RD na tržištu postoji punih 25 godina, kao Vaš partner u potpunom opremanju – ugostiteljskih, hotelskih i ostalih vrsta objekata, građevinsko obrtničkim radovima, sigurnosnom i arhivskom opremom. Ma kakve Vaše potrebe bile, Primat-RD nudi Vam “ključ u ruke” rješenje, kao i djelomično opremanje Vaših prostora, ovisno o Vašim potrebama.

STVORITE SVOJ RADNI PROSTOR OD KUĆE

Iznenadna potreba za radom od kuće potpuna je novost za mnoge od nas. Zbog toga smo prikupili nekoliko provjerenih metoda kako bismo osigurali da vaš kućni prostor funkcionira umjesto vas u uobičajenom uredskom okruženju. Čekamo vas s puno nadahnjujućih ideja, vrijednih savjeta i znanja koji će vam pomoći u pravljanju vašom svakodnevnom rutinom u sustavu kućnih ureda.

RAD OD KUĆE?

Na stranicama našeg RDesign magazina možete pronaći brojne novosti iz poslovanja tvrtke Primat RD, zanimljive tekstove iz struke te nadahnjujuće fotografije dizajnerskih proizvoda i primjere opremanja prostora.
Također, u svakom broju magazina kroz rubriku Arhitekt uvodničar upoznajemo vas s hrvatskim arhitektima i njihovim referentnim projektima….

Primat RD
Translate
  • Niste odabrali niti jedan proizvod.