Akustična kabina VANK_WALL_1_BOX

VANK_WALL_1_BOX akustične kabine, zahvaljujući posebnim strukturnim rješenjima i primjeni materijala koji apsorbiraju zvuk, nude učinkovitu zvučnu izolaciju.

Mogu služiti u različite svrhe: djelovati kao telefonske govornice ili kao mjesta za opuštanje i prikupljanje misli, kao sobe za informiranje malih timova i, na kraju, kao sobe za video konferencije.

Zatvorene kabine dostupne su u verzijama za 1, 2 / 3-, 4- i 6 osoba.

Opis

VANK_WALL_1 kabine dizajnirane su u skladu s pristupom održivosti i kružne ekonomije. Prema konceptu manje otpada, smanjuju količinu građevinskog otpada nastalog pri preseljenju tvrtki, a poslovne zgrade se moderniziraju.

Počevši od druge polovice 2021., ploče su izrađene od ostataka netkanog poliestera nakon korištenja istog od strane krajnjeg korisnika.

Otpad koji stvaraju krajnji korisnici, uglavnom PET boce, kasnije se reciklira i ponovno koristi. Na ovaj način VANK ne stvara potražnju za novim resursima. PET je proizvod nastao iz recikliranja – a može se i reciklirati u isto vrijeme.

Svjetlosne akustične ploče, ponuđene u završnoj obradi od filca – vrlo ugodne na dodir, dolaze u dvije univerzalne boje: svijetla i tamno siva. Boja u kabini postići će se odabirom oblikovanog filca prekrivenog tkaninom.

Tkanine apsorbiraju zvuk, baš kao i podna obloga. Bočne stjenke dostupne su u varijantama s jednostranim ili dvostranim dijamantnim uzorkom. Dodatna zvučna izolacija osigurana je korištenjem visokokvalitetnog stakla.

Otvorene ili zatvorene kabine mogu se pomicati, demontirati i montirati na drugom mjestu. Mobilna verzija kabine (na kotačima!) dostupna je na zahtjev.

S obzirom na broj osoba koje zaprimaju, dostupne su u tri dimenzije:

Visina: 238 cm                                           Visina: 238 cm                    Visina: 238 cm
Širina: 214-217 cm                                     Širina: 134-137 cm              Širina: 164-167 cm
Dubina: 172-174 cm / 252-254 cm         Dubina: 92-94 cm             Dubina: 172-174 cm

 

 

BROŠURA

BROŠURA

“Preuzmite PDF BROŠURU

POŠALJI UPIT ZA TEHNIČKU SPECIFIKACIJU