Akustične pregrade VANK_WALL_3

Suvremena praksa rada na daljinu i upravljanja poslovima od kuće zahtijeva funkcionalni kućni ured, često povezan s dnevnim boravkom ili blagovaonicom.

Uređivanje zasebnog radnog mjesta kod kuće u zajedničkom okruženju moguće je zahvaljujući zvučnom pregradnom sustavu VANK_WALL_3. Visoke pregrade koje tvore ‘ekran’ (160, 180, 200 i 220 cm) omogućuju privremeno odvajanje od unutarnje buke i usredotočenost na zadatke koji su pred vama. Takav zaslon također će dobro funkcionirati kao informativna ploča ili pozadina tijekom videokonferencije.

Opis

Obilježja serije VANK_WALL_3 (ravne) su neutralne, glatke pregrade, tapecirane melanžnom SONUS tkaninom u završnoj obradi od filca, pokazujući dobra svojstva apsorpcije zvuka. Apsorpcija zvuka razreda A – i u uredu i kod kuće – ima značajan pozitivan utjecaj na zdravlje korisnika i sposobnost fokusiranja. Smanjuje razinu stresa uzrokovanog bukom.

VANK_WALL_3 način je za održavanje ravnoteže između osobnog prostora i timskog rada ili kućnog života.

Pojedine pregrade mogu se međusobno povezati pomoću dugih pričvrščivača, što rješenje čini mobilnim i modularnim. Lagani zaslon koji se sastoji od dva, tri ili više krila može se oblikovati i rasporediti na bilo koji način koji smatrate prikladnim. Trokutaste podloge od šperploče mogu se lako rastaviti, što omogućuje prikladno skladištenje pregrada.

GLATKI PREGRADE VANK_WALL_3 NUDE AKUSTIČNU APSORPCIJU NA RAZINI αW = 0,95

DIMENZIJE:

Visina: 162 cm – 222 cm

Dubina: 33 cm

Širina: 70 cm

 

 

BROŠURA

BROŠURA

“Preuzmite PDF BROŠURU

POŠALJI UPIT ZA TEHNIČKU SPECIFIKACIJU