Akustični paneli Sileo

0,00 

Sileo linija je zvučno apsorbirajuća i zvučno izolacijska ploča dizajnirana da uredima pruži stvarnu akustičnu udobnost. Uz funkcionalne blagodati, Sileo paneli stvaraju vizualno atraktivne kompozicije – još jedan razlog zašto treba razmisliti o Sileo rješenjima.

Korištenjem rješenja iz linije Sileo možete se pobrinuti za zvučnu udobnost korisnika. Raznolikost ploča i zidova omogućuje vam odvajanje radnih stanica i uspješno osiguravanje zvučne izolacije zaposlenika.

Opis

Linija Sileo Levels dizajnirana je kao rezultat istraživačkog projekta koji je proveo naš tim inženjera akustike. Glavna svrha ovih ploča je olakšati optimalne zvučne uvjete u sobama s različitim završnim obradama. Tipične tapecirane akustične ploče mogu učinkovito apsorbirati ograničeni raspon frekvencija, a u nekim slučajevima postojeći problem mogu čak pogoršati. U usporedbi s postojećim rješenjima, perforirane ploče mogu se koristiti za bolje prilagođavanje opsega apsorpcije zvuka specifičnom problemu koji se javlja u određenom prostoru.

Apsorbirajuće zvučno izolacijske ploče

Modeli akustičnih zidova: Sileo Turn i Sileo Turn Leaf, u potpunosti su rotirajuće ploče, šarenog, dopadljivog dizajna. Odvajanjem prostora oba su zanimljiv i originalan ukras.

Za proizvode linije Sileo dostupni su mnogi koncepti boja, što omogućuje usklađivanje vizualne identifikacije tvrtke i razlikovanje određenih soba. Što se tiče zidnih ploča, u stanju smo kombinirati dvije boje koje je kupac odabrao na jednom elementu i stvoriti zanimljive boje i geometrijske uzorke. Ploče su dostupne u vodoravnom ili okomitom položaju u nekoliko verzija presvlaka:

Apsorbirajuće zvučno izolacijske ploče

Provođenje vremena na mjestu ispunjenom stalnom bukom uzrokuje probleme s koncentracijom i smanjuje učinkovitost zaposlenika. Mnogi ljudi rade zajedno u malom prostoru, zvonjavom telefona i razgovorom u hodniku ne samo da odvlače pažnju s posla, već imaju i vrlo negativan utjecaj na radne uvjete. Uzimajući u obzir porast broja izvora buke i njihovu raznolikost u suvremenim uredima, pri dizajniranju prostora trebali bismo obratiti posebnu pozornost na akustične aspekte, a ne samo na vizualne.

Apsorbirajuće zvučno izolacijske ploče

Korištenje akustičnih rješenja iz linije panela Sileo ne samo da pomaže smanjiti efekt odjeka u određenoj sobi, već omogućuje i stvaranje jedinstvenog i ugodnog mjesta koje zaposlenicima daje osjećaj akustičke udobnosti. Implementacija rješenja koja nam pomažu poboljšati udobnost rada i smanjiti okolnu buku postaje jednako važna kao i potreba za stvaranjem praktičnog i funkcionalnog prostora koji je istovremeno lijep.