Cruise Teak

0,00 

Šifra
Cruise Teak
Brand
Talenti
 
SKU: 3696 Kategorija:
Opis
 

SJEDEĆA GARNITURA CRUISE – TIKOVINA

Kolekcija: Cruise Teak

Dizajner: Ludovica + Roberto Palomba

 

Trosjed iz kolekcije Cruise Teak inspiriran pomorskim stilom. Struktura je u potpunosti izvedena u drvu tikovine, dok je tkanina visokokvalitetna otporna na vremenske uvjete što proizvod čini savršenim za boravak na otvorenom. Nasloni za ruke prekriveni su sintetičkim konopcem a sve u skladu s ostalim dijelom kolekcije.

Uz trendi dizajn i vrhunsku udobnost, lounge vrtni namještaj od kvalitetnog pletiva, drva i outdoor tekstila (za vanjsku upotrebu) krasi izuzetna otpornost na vremenske uvjete i UV zrake.

Poliester je materijal pogodan za vanjski namještaj, lako ga je  očistiti, obraditi i oprati. Ima visoke karakteristike čvrstoće na savijanje: odupire se lomu, svjetlosti, abraziji, ne deformira se trajno i ima izvrstan oporavak elastičnog oblika. Otporan je na vodu, stoga je savršen ako se ugrađuje u blizini bazena ili ako je izložen nepovoljnim vremenskim uvjetima.

Obogatite svoj vrt ili terasu odabirom savršenog namještaja koji će Vam istovremeno pružiti udobnost, ali i mogućnost da izrazite svoj stil. Uživajte u slobodnom i lijepom vremenu na Vašoj terasi odabirom savršene lounge garniture „Cruise“.

S ovom lounge garniturom Vaša terasa postat će pravim mjestom za opuštanje i uživanje u svježem zraku, suncu i dobrom društvu.

 

Dimenzije (cm): 

Visina: 73

Visina naslona: 63

Visina sjedišta: 37

Širina: 245

Dubina: 110

 

Težina: 58kg