Sjedeća garnitura VANK_DRONN

Kolekcija ergonomskih naslonjača i sofa dizajnirana s obzirom na različite vrste javnih površina, hotela i ureda. Zahvaljujući svom bezvremenskom, klasičnom obliku, bit će savršen dodatak raznim interijerima, dodajući dašak prirodne elegancije i modernosti.

Dizajn VANK_DRONN kolekcije potiče atmosferu suradnje i otvorenosti, zbog čega će fotelje i sofe savršeno funkcionirati u dnevnim boravcima i čekaonicama suvremenog uredskog okruženja. Ovaj komad namještaja “širi krila” i nudi puno praktičnog prostora za sve što želite imati pri ruci za vrijeme čekanja ili sastanka: vaš mobilni uređaj, šalicu kave, bilježnicu, dokumente i časopise. Također nudi nježan i umirujući dodir prirodnog drva.

Opis

Prostrani nasloni za ruke DRONN izrađeni su od oblikovane bukove šperploče od prirodnog furnira: hrasta, oraha ili javora. Sjedalo i naslon potpuno su presvučeni tkaninama visokih performansi. Baza je kromirani čelični okvir ili premazan prahom u bojama: bijela, zlatno-bež, smeđa i crna. Baza stolova DRONN također je izrađena od šperploče u prirodnom furniru: hrastu, orahu ili javoru. Stolna ploča dostupna je u bijelom ili grafitnom HPL laminatu, a stranice stola povezane su pomoću dvije šipke.

Ako ne želimo raditi samo za radnim stolom ili stolom, možemo dodati raznolikost svom kućnom uredu u radnoj ili dnevnoj sobi odabirom VANK_DRONN sofe ili naslonjača s dovoljno naslona za ruke. Zahvaljujući ovom rješenju, možemo ostati povezani s našim timom na poslu i pratiti što se događa kod kuće u isto vrijeme. Šperploča u završnoj obradi od prirodnog furnira čini da se sjedala lako uklapaju u kućno okruženje.

DIMENZIJE STOLA: 

Visina: 50 cm
Dubina: 50 cm
Širina: 86 cm – 136 cm

DIMENZIJE NASLONJAČA:

Visina: 77 cm
Dubina: 74 cm
Širina: 112 cm

DIMENZIJE SOFE:

Visina: 77 cm
Dubina: 74 cm
Širina: 172 cm

 

BROŠURA

BROŠURA

“Preuzmite PDF BROŠURU

POŠALJI UPIT ZA TEHNIČKU SPECIFIKACIJU