Sjedeća garnitura VANK_MONT

VANK_MONT je kolekcija naslonjača i sofa, koji vam pruža ugodan odmor u uredu, hotelu ili drugom javnom mjestu. Djelomično zatvorena sjedala MONT-a tu su da vam omoguće da stvorite neki osobni prostor za opuštanje, čekanje ili razgovor u manjoj ili većoj grupi kako biste razgovarali o zajedničkoj viziji. Modularnost nudi širok raspon mogućnosti uređenja kako bi se osigurala udaljenost u odgovarajućim situacijama.

Opis

Visoki naslon ovog namještaja duži je za jednu ili obje strane, pružajući privatnost i zaštitu od zvuka. Lijeva ili desna strana naslonjača mogu ostati otvorene, što omogućuje slobodnu komunikaciju s okolinom. Fotelje se mogu graditi samostalno ili kombinirati modularno. Mont kolekcija je također dizajnirana za stvaranje otoka s dvostrukim ili trostrukim sjedalima nasuprot.

Uključuje tapecirani jastuk koji pruža lumbalnu potporu. Također daje mogućnost pričvršćivanja na jednu stranu pomoćnog stola od šperploče u bijelom ili grafitnom HPL laminatu. Tijekom čekanja na sastanak ili tijekom rada, korisnik može napuniti telefon ili prijenosno računalo zahvaljujući medijskom priključku postavljenom na prednjoj stjenki sjedala.

S obzirom na različite mogućnosti kombinacija, dimenzije mogu biti:

Visina: 100 cm – 146 cm

Širina: 74 cm – 130 cm

POŠALJI UPIT ZA TEHNIČKU SPECIFIKACIJU