Sjedeća garnitura VANK_RING

VANK_RING je univerzalna i široka kolekcija namještaja dizajnirana za uređenje sastajališta u uredima, hotelima, zajedničkim objektima, maloprodajnim prostorima i drugim javnim prostorima.

Uključuje udobne naslonjače okruglih oblika, fotelje za sjedenje, sofe, taburee i stolove, koji će biti izvrstan dodatak minimalističkim, boho, vintage, wabi-sabi i art deco interijerima.

Zaštitni znak serije su njezine odvažne, kazališne linije, modernistička baza oslonjena na kružni oblik i izbor dviju visina naslona sjedala s izrazitim naborom tkanine.

Opis

Mekane, naborane, tapecirane površine sjedala i naslona poboljšavaju akustične performanse suvremenih uredskih, kućnih i javnih interijera, što ima veliku korist za zdravlje i dobrobit prisutnih unutra.

Fotelje se mogu koristiti kao posjetiteljske ili konferencijske stolice. Opcija dnevne fotelje – koja nudi dublje sjedalo – bit će savršen izbor za zajedničke prostore u uredima, recepcijama, foajeima i kafićima. Dolazi s niskim, tradicionalnim ili visokim naslonom koji korisniku nudi privatnost i zvučnu zaštitu. Visoke, ovalne sofe, nalik barskom namještaju, potiču sastanke u manje formalnoj atmosferi – toliko traženoj u uredima i javnim prostorima današnjice.

Svi modeli iz kolekcije RING imaju jedinstveni sustav sjedenja na opruzi. “Boutique” priroda namještaja može se dodatno istaknuti upotrebom velura ili boucléa – debelog tkanja, petlje od flisa, mekanog i ugodnog na dodir.

Kolekcija VANK_RING nudi i četiri vrste stolova: okrugli stol u dvije veličine, ovalni stol u obliku stola i ovalni stol s visokim nogama za sofe s visokim okvirom. Ploče stolova izrađene su od visoko izdržljive, ekološke švicarske ploče CDCDF dostupne u bijelom, grafitnom ili venecijanskom orahu te od šperploče s prirodnim furnirom u hrastu ili orahu.

Namještaj za sjedenje i stolovi počivaju na čeličnim okvirima premazanim prahom. Osim standardnih uredskih boja, raspon VANK završnih rješenja uključuje i elegantnije nijanse za zagrijavanje interijera: zlatno-bež i smeđu.

BROŠURA

BROŠURA

“Preuzmite PDF BROŠURU

 

POŠALJI UPIT ZA TEHNIČKU SPECIFIKACIJU