Stolac s rukonaslonom Sign 457

Brand
Pedrali
Dizajn: Daniele Lo Scalzo Moscheri
SKU: 2416 Kategorija:
Opis

Fotelja Sign ima čvrstu hrastovu strukturu koja definira njegove obrise, dok su naslon i sjedište tapecirani visoko kvalitetnom tkaninom u boji po izboru.

Dostupno u završnim bojama od bijeljenog hrasta, obojenog oraha ili wengéa ili mat laka.

Dimenzije(cm):
Visina: 77,5
Širina: 60
Dubina:63
Visina sjedišta: 47

 

Dizajn: Daniele Lo Scalzo Moscheri

Rođen 9. studenog 1963. Diplomirao je arhitekturu u Milanu 1987. Godine 1988. pohađao je magisterij iz “Primjene napredne tehnologije u proizvodnji industrijskog dizajna” na Sveučilištu Tampa na Floridi (SAD). Od 1987. do 1993. surađivao je s Pierom Lissonijem, zatim je otvorio vlastiti ured koji se bavio dizajnom proizvoda i oglašavanjem.

Brojna iskustva sazrela s nekim od najvažnijih tvrtki na polju dizajnerskog namještaja, učvršćuju njegovu multidisciplinarnu sposobnost. Njegov je stil jezgrovit, suvremen i svjedoči o sretnom i ugodnom podudaranju različitih materijala. Obrisi su jasni i ravni te odražavaju tehnološku inovaciju i koncept “ready made”. Tehnologija i tradicija postavljaju projekt na granicu između sadašnjosti i budućnosti, nadajući se predviđanju stilova, funkcija, novih obrada, ali ne zaboravljajući one vrijednosti povezane s ručnim tehnikama i materijalima koji su svjedoci tradicije. Ne traži se jedinstveno rješenje koje je čisti i apsolutni stil, već lojalni stil modernom životu i “minimalizmu”. Pojedinosti su pažljivo isplanirane; cilj je dosegnuti elegantnu i suštinsku modernost s posebnom pažnjom na razvoj ukusa doma i funkcija kuće.

 

 

POŠALJI UPIT ZA TEHNIČKU SPECIFIKACIJU