Stolica Hera 2865

548,15 

Brand
Pedrali
Dizajn: Patrick Jouin
SKU: 3842 Kategorija:
Opis

Héra je fotelja dostupna u jasenu ili američkom orahu.
Naslon, u trodimenzionalnoj savijenoj šperploči debljine 6 mm, ima izvanredno elegantan i ergonomski dizajn, dok njegovo tapecirano sjedalo od poliuretanske pjene poduprte elastičnim remenima daje veliku udobnost.
Noge pravokutnog presjeka s okruglim rubom prikazuju posebnost prema detaljima što ovu stavku čini posebno pogodnom za upotrebu u nekim od vodećih svjetskih hotela i restorana.
Sjedište presvučeno tkaninom ili kožom.

Dimenzije (cm):
Visina: 74,5
Visina sjedišta: 48
Visina rukonaslona: 64,5
Širina: 58,5
Dubina: 48,5

 

 Dizajn: Patrick Jouin

Patrick Jouin rođen je u Nantesu u Francuskoj 1967. godine. Nakon diplomiranja na École Nationale de la Création Industrielle (ENSCI) 1992. godine, počeo je dizajnirati za multimediju Thomson pod umjetničkom upravom Philippea Starcka.

Dizajner je osnovao vlastitu agenciju 1998. godine u 11. pariškom okrugu, a 1999. je upoznao Alaina Ducassea s kojim je surađivao u dizajniranju mnogih restorana poput Alain Ducasse au „Plaza Athénée“, „Be boulangerie-epicerie“ u Parizu i Mix New York restoran.

Jouin namjerava revidirati industrijsku kulturu odabirom oblika masovno industrijskih strojeva – visokih peći, turbina, dimnjaka, kalupa, kovačnica – i integrirati ih u svijet luksuza.