Stolica Tauko

0,00 kn

Šifra
Tauko
Brand
Nowy Styl
SKU: 3508 Kategorija:
Lista želja
Compare
Opis

Stolica Tauko – drvene noge

Stolice se odlikuju svojim neobičnim oblikom sjedala. Zahvaljujući dobro oblikovanom okviru, linija je estetski ugodna.
Širok raspon završnih obrada i nove trendi boje stolice Tauko čine namještaj idealnim za prezentacije u uredskim, restoranskim i hotelskim interijerima.

Tauko odlikuju mekani, estetski ugodni organski oblici i visokokvalitetni drveni elementi. Stolice imaju jedinstveno sjedalo koje se sastoji od dvije polovice pričvršćene zajedno na dnu. Kao rezultat toga, nudimo zanimljiv vizualni efekt i potpunu udobnost sjedenja.

Sjedalo i naslon: Sjedalo i naslon izvedeni iz jednog dijela drveta Metalna podkonstrukcija

Baza Konstrukcija na 4 drvene noge
Klizači za meke podloge

 

Dimenzije (cm) za niski model s 4 noge: Visina: 81,1 Visina sjedišta: 44,3 Dubina: 57,5 Širina:45,8

 

Dimenzije (cm) za barsku stolicu, model s 4 noge: Visina: 93,1 Visina sjedišta: 74,5 Dubina: 52,5 Širina:45,8

 

 


Stolica i barska stolica s drvenim nogama (LWM linija).
Okvir je izrađen od čeličnih cijevi O 32 mm, debljine 1,5 mm, i limova debljine 5 mm. Metalna površina je obložena prahom u bijeloj boji RAL 9003. Noge su izrađene od punog drveta: prirodna bukva, obojena bukva ili prirodni hrast.

Konzolna stolica i barska stolica
Okvir je izrađen od O 11 čeličnih šipki i 4 mm debelog lima. Okvir je kromiran ili obložen prahom u crnoj boji RAL 9005.

Sjedala i nasloni (stolice i barske stolice)
Sjedalo i naslon od šperploče – školjka je izrađena od 7-slojne iverice, debljine 8 mm. Crni trak od filca postavlja se duž rupe u sjedalu.
A-Plus (potpuno obložena školjka) – ljuska je izrađena od 7-slojne bukovine šperploče, debljine 8 mm, i obložena je poliuretanskom pjenom rezanja gustoće 30 kg / m3, debljine 20 mm. Dodatni dekorativni šavovi; niti i presvlake su iste boje. Odabrani tipovi i boje presvlaka: Xtreme, Synergy.

O DIZAJNERU:

Mac Stopa ima preko 20 godina iskustva u dizajniranju korporativnih interijera za najveće svjetske tvrtke. Na popisu njegovih klijenata nalaze se Coca-Cola, Google, Ericsson, Unilever, kao i Viacom International Media Networks (MTV Networks). Poznat je po svom jedinstvenom stilu. Interijeri koje dizajnira su moderni i nekonvencionalni. Oni ne samo da odražavaju i jačaju imidž tvrtke, već također stvaraju funkcionalno, udobno i učinkovito radno okruženje.

Slični proizvodi