Taburei VANK_CELOO

VANK_CELOO ekološka sjedala za sjedenje odgovor su na potrebe onih koji samostalno rade na mobilnim uređajima u opuštajućem “poluležećem” položaju.

Udoban i neformalan radni položaj dobar je za kralježnicu i omogućuje vam da se noge odmore.

Opis

CELOO taburei izrađeni od ekološki prihvatljivih materijala: iznutra sadrže biorazgradivi strukturni materijal na bazi celuloze, a izvana su prekriveni obnovljivim i biorazgradivim tkaninama (vuna, lan) ili tkaninama od recikliranog poliestera. 

Veći taburei dizajnirani su za prikladan rad s prijenosnim računalom, za pregledavanje weba pomoću pametnog telefona ili za čitanje u uredu tijekom pauze za opuštanje. Manji se mogu koristiti kao oslonci za noge ili stolice, te za izradu stolića za kavu na način da se ploča pričvrsti na niski tabure.

I veliki i mali taburei mogu se naručiti s medijskim priključcima učvršćenim na prednjoj strani sjedala.

Kolekcija je stvorena s obzirom na tvrtke koje dijele zajedničke prostorije, uredske zone za odmor, salone, velike otvorene prostore i predvorja.

Prepoznatljiv, podebljani CELOO oblik čini da taburei označe svoju prisutnost u prostoru čiji su dio. Modularne jedinice namještaja mogu se međusobno blisko povezati i oblikovati nizove od čak desetak elemenata. Mogu se koristiti za formiranje različitih funkcionalnih aranžmana i stvaranje posebnih zona.

DIMENZIJE:

Visina: 45 cm – 81 cm
Dubina: 50 cm – 87 cm
Širina: 50 cm

BROŠURA

BROŠURA

“Preuzmite PDF BROŠURU

POŠALJI UPIT ZA TEHNIČKU SPECIFIKACIJU