NaslovnicaNovostiING – GRAD d.o.o.

ING – GRAD d.o.o.

Tvrtka ING-GRAD d.o.o., specijalizirana za radove u graditeljstvu, utemeljena je 1985. godine, a zapošljava 220 visoko kvalificiranih stalnih zaposlenika te kontinuirano provodi stručno osposobljavanja osoblja sa svrhom podizanja kvalitete i odgovornosti za izvršenje njihovih zadataka. 

Za potrebe uređenja ureda u sjedištu tvrtke u Zagrebu, idejno rješenje adaptacije i preuređenja izradio je arhitektonski studio Križnjak, dok je tvrtka Primat RD opremila interijer, odnosno konferencijske dvorane i kuhinje. Prostor odiše elegancijom i nenametljivim luksuzom zahvaljujući nijansama bijele i sive boje u kombinaciji s drvenim elementima. Drvena stijena izrađena je od iverice i oplemenjena furnirom hrasta, a zidne obloge podijeljene u manje trokutaste segmente upotpunjene su ugradbenom LED rasvjetom.

Drveni stropni panel sastoji se od više međusobno povezanih segmenata, a kuhinja L oblika vješto se može skloniti od pogleda zahvaljujući kliznim vratima. Konferencijskom dvoranom dominira veliki stol izrađen od kvarca, a izgled prostorije zaokružili su kožni stolci Bella Quatro brenda Scan Sørlie.

Foto: Primat RD

Share:
Primat RD
Translate
  • Niste odabrali niti jedan proizvod.
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.