NaslovnicaNovostiKBC ZAGREB

KBC ZAGREB

Nakon 150 dana građevinsko-obrtničkih i instalaterskih radova, dovršena je rekonstrukcija postojećeg odjela intenzivne njege neurologije KBC-a Zagreb koja je obuhvatila površinu od 492,58 m2 s ciljem osiguravanja najmodernijih bolničkih uvjeta prema zahtjevima i potrebama pacijenata. 

U novom prostoru nalazi se ukupno 19 prostorija od kojih je najveća bolesnička soba za intenzivnu njegu koja ima 120,60 m2. To je tehnološki najsloženija prostorija s novom opremom te je povezana s prostorijom za sestre zahvaljujući ostakljenim pregradama. Tu su i četiri bolesničke sobe za post-intenzivnu njegu s jednim do četiri bolesnička kreveta. Sve prostore povezuje hodnik propisane širine, pogodan za manipulaciju bolničkih kreveta i kolica. Od ostalih prostorija u novom prostoru tu su dvije sobe za liječnike, soba za sestre, prostor za odmor osoblja, prostori sa sanitarnim čvorovima te pomoćni prostori, a Primat RD glavni je izvođač svih građevinsko-obrtničkih i instalaterskih radova.

Foto: Primat RD

Share:
Primat RD
Translate
  • Niste odabrali niti jedan proizvod.
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.