NaslovnicaNovostiIngram Micro

Ingram Micro

Ingram Micro

Kao zastupnik za preko 2.000 dobavljača, uključujući Acer, Apple, Cisco, Citrix, HP, IBM, Lenovo, Microsoft, Samsung, Symantec, VMware i mnoge druge, Ingram Micro jedan je od globalnih lidera u IT tehnologiji koja u vlasništvu ima 154 distribucijska centra iz kojih se proizvodi i usluge isporučuju u 160 zemlja širom svijeta. 

Zbog potrebe za novim uredskim prostorom u Beču, arhitektonski studio MS architecture izradio je analizu nove lokacije te analizu potrebnog prostora na novoj lokaciji, uvažavajući pritom želje i specifične potrebe klijenta. Na čak 2.500 m², na kojim se proteže novi uredski prostor − u suradnji s tvrtkom Primat RD opremljeno je 10 konferencijskih soba, preko 150 radnih jedinica, 7 pojedinačnih ureda, 4 sobe za koncentraciju odnosno za telefonske razgovore (tzv. focus rooms i phone booths), 4 prostora za komunikaciju i odmor, recepcija, 2 kuhinje te prostorija za trening. 

Posebna pažnja posvećena je odličnoj akustici, jednostavnom, ali kreativno osmišljenom prostoru za komunikaciju, prostorijama pogodnim za individualan rad bez ometanja te multifunkcionalnoj, prostranoj kuhinji koja se po potrebi može pretvoriti i u sobu za sastanke i različita događanja, a osim toga – u sam dizajn interijera trebalo je inkorporirati i grafički dizajn koji predstavlja tvrtku Ingram Micro.

Share:
Primat RD
Translate
  • Niste odabrali niti jedan proizvod.