NaslovnicaNovostiRestoran Patron

Restoran Patron

Privučen idejom o apsolutnoj slobodi u kreiranju raznih gastronomskih sadržaja te nedostatkom gastronomske ponude više klase u gradu Jastrebarsko, talentirani mladi chef Hrvoje Hrkać nakon 3 godine rada kao šef kuhinje u hotelu Princess u istom gradu, odlučio je krenuti u samostalne poduzetničke vode te je otvorio restoran Patron.  

Restoran Patron nalazi se u prizemlju nove stambeno-poslovne zgrade u Ulici Augusta Šenoe, a suvremeni interijer prostire se na ukupnoj površini od 150 m2. Idejno rješenje, izradu 3D vizualizacija, izvedbeno rješenje, ishođenje dokumentacije za dozvole i izvedbene dokumentacije te nadzor potpisuje Studio Križnjak, a prema riječima arhitekata Martine i Roberta Križnjaka restoran je zamišljen kao spoj arhitekture, okusa i mirisa, gdje je želja bila stvoriti udoban i topao prostor za kavu i kolač tijekom dana te intimniji ambijent za večeru u kasnijim satima. Osmišljene zone sjedenja zanimljivo su odvojene niskim barijerama s rasvjetom i zelenilom, koje se nastavlja i na zidnoj instalaciji, dok je od materijala u najvećem dijelu korišteno drvo, a istovremeno mramor u kombinaciji s bakrom što je zaslužno za notu elegancije. Ključ uspjeha u realizaciji ovog projekta bili su kvalitetna komunikacija, sudjelovanje investitora u svim fazama projekta, povjerenje u struku te odabir kvalitetnih izvođača, među kojima se izdvaja Primat RD, odabran za uređenje i opremanje prostora

Foto: Kristijan Toplak

Share:
Primat RD
Translate
  • Niste odabrali niti jedan proizvod.
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.