NaslovnicaNovostiMagenta Telekom

Magenta Telekom

Kao vodeći pružatelj internetskih, mobilnih komunikacijskih, zabavnih i poslovnih rješenja u Austriji i sa oko 2200 zaposlenih Magenta Telekom svojim korisnicima nudi ultra brzi širokopojasni pristup Internetu putem koaksijalnog kabela s optičkim vlaknima, 5G mobilnu komunikacijsku tehnologiju po najvišim svjetskim standardima, zabavu te najnovije tehnologije za digitalni život i rad. Kao dio Deutsche Telekoma, Magenta Telekom profitira od njegove inovativne snage i financijske stabilnosti, predstavljajući ključnog čimbenika za svijetlu digitalnu budućnost Austrije. 

Unutar poslovne zgrade T-Center u Beču, izgrađene između 2002. i 2004. prema projektu poznatog austrijskog arhitekta Günthera Domeniga, Primat RD angažiran je za preuređenje i opremanje prostora Magenta Telekoma. U okviru ovog redizajna na površini od oko 1000 m² razbijena je tradicionalna, stroga uredska struktura, a prema željama investitora kreirani su otvoreniji prostori s novim, atraktivnim zonama. Unutar ovih zona zaposlenicima se pruža mogućnost rada ovisno o preferencijama ili trenutnom raspoloženju u potpuno različitim uvjetima poput stajanja, sjedenja, ležanja, ljuljanja ili, pak, rada u gotovo potpunoj tišini. Prilikom izrade projekta investitor nije inzistirao da preuređenje i novo vizualno oblikovanje uredskih prostora bude izvedeno u samo jednom, točno definiranom stilu, već je jedini uvjet bio da kompletan prostor bude skladan neovisno o kombiniranim stilovima. U okviru izvršenih radova kojima su uredi Magenta Telekom u potpunosti transformirani, a Primat RD je obavio sva nužna rušenja i raščišćavanja postojeće uredske infrastrukture, potrebne obrtničke, instalaterske i soboslikarske radove te dostavu i montažu kompletne uredske opreme i namještaja. U dogovoru i prema željama i potrebama investitora uredi su zablistali uz odabrane komade renomiranih brendova BuzziSpace, Nowy Styl i Pedrali

Foto: Kristijan Toplak

Share:
Primat RD
Translate
  • Niste odabrali niti jedan proizvod.
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.