NaslovnicaNovostiING – GRAD d.o.o.

ING – GRAD d.o.o.

Tvrtka ING-GRAD d.o.o., specijalizirana za radove u graditeljstvu, utemeljena je 1985. godine, a zapošljava 220 visoko kvalificiranih stalnih zaposlenika te kontinuirano provodi stručno osposobljavanja osoblja sa svrhom podizanja kvalitete i odgovornosti za izvršenje njihovih zadataka. 

Za potrebe uređenja ureda u sjedištu tvrtke u Zagrebu, idejno rješenje adaptacije i preuređenja izradio je arhitektonski studio Križnjak, dok je tvrtka Primat RD opremila interijer, odnosno konferencijske dvorane i kuhinje. Prostor odiše elegancijom i nenametljivim luksuzom zahvaljujući nijansama bijele i sive boje u kombinaciji s drvenim elementima. Drvena stijena izrađena je od iverice i oplemenjena furnirom hrasta, a zidne obloge podijeljene u manje trokutaste segmente upotpunjene su ugradbenom LED rasvjetom.

Drveni stropni panel sastoji se od više međusobno povezanih segmenata, a kuhinja L oblika vješto se može skloniti od pogleda zahvaljujući kliznim vratima. Konferencijskom dvoranom dominira veliki stol izrađen od kvarca, a izgled prostorije zaokružili su kožni stolci Bella Quatro brenda Scan Sørlie.

Foto: Primat RD

Share:
Primat RD
Translate
  • Niste odabrali niti jedan proizvod.