Jetlag

Brand
Plust
Design: Cedric Ragot
SKU: 110 Kategorija:
Opis
Čvrsta modularna klupa otporna na vremenske uvjete dizajnirana za velike unutarnje i vanjske prostore.

Utori koje sadrži stvaraju elegantnu teksturu i daju kontinuitet obliku, prikrivajući spojeve kada se sastavi više modula.

Možete kombinirati nekoliko jedinica kako biste stvorili udobnu sofu u prostorima poput škola, vrtića, raznih predvorja i sl.
Dostupna svjetleća verzija s bijelim ili obojenim LED kompletom.


Design: Cedric Ragot

Multitalentirani dizajner, Cédric Ragot zagovarao je poprečni pristup industrijskom dizajnu i kreativnosti u najširem smislu, dok je neprestano tvrdio da je zainteresiran za očito čitanje predmeta, te je predložio intuitivnu i osjetljivu estetiku. Cédric Ragot bio je aktivan u velikom broju sektora, radeći s poznatim brandovima kao što su Paco Rabanne Parfums, Cappellini, Rosenthal, Veuve Clicquot, Panasonic, Krups, LaCie i Häagen-Dazs. Njegove su kreacije dobile mnoga priznanja, uključujući nagradu za dobar dizajn 2007. za njegovu brzu vazu s Rosenthalom; nagradu za dizajn tapeta * za dizajn 2008. za njegove stolove na pijedestalu Majordome s Roche Boboisom; dvije nagrade Reddot za dizajn za LaCie ravne kabele 2009. godine, a 2012. Krups 3Mix 5000 Mixer, amblematični proizvod za tu marku. 2014. dobio je nagradu za najbolji dizajn FiFi za dizajn bočice parfema Invictus Paca Rabannea. Neke od njegovih kreacija također je odabrala kolekcija Fonds National d’Art Contemporain, a izlažu se u Parizu, Hannoveru, Beču, New Yorku i Milanu.

 

POŠALJI UPIT ZA TEHNIČKU SPECIFIKACIJU