Samouslužni robot Delivery X1 Pro

0,00 

Samouslužni robot Delivery X1 Pro

Brend: Gausium

Lista želja
Compare
Opis

Delivery X1 Pro je samostalni robot za dostavu. Pruža ekonomično rješenje za pametnu isporuku za ugostiteljsku industriju gdje su nedostatak radne snage i rastući troškovi iste najveći izazovi. Kao prvi proizvod linije dostave, X1 obavlja osnovnu autonomnu dostavu hrane, pića ili raznih tereta od točke do točke. Autonomni robot za dostavu ima napredne mogućnosti lokalizacije i percepcije okoline koje pokreću Gausiumova vodeća navigacijska tehnologija i vrhunski senzorski sustav. Također usvaja napredne mehanizme za ublažavanje udara kako bi osigurao stabilan proces isporuke otporan na prolijevanje, a s nosivošću do 30 kg može poslužiti nekoliko stolova odjednom.
Opremljen senzorima težine i LED indikatorskim svjetlima koji percipiraju i signaliziraju status opterećenja, robot će automatski otići na sljedeće zadatke kada se teret s njega preuzme. Uvježbani s milijunima slika iz stvarnog svijeta, mogu prepoznati različite vrste prepreka i smeća s 99-postotnom točnošću i donijeti odgovarajuće odluke o ponašanju. Uz opciju AI kamera za otkrivanje ljudi, X1 Pro može proaktivno i komunicirati s ljudima, a navigacijski algoritmi Delivery X1 Pro temelje se na fuziji LiDAR i 3D dubinskih kamera, koje pružaju visoku razinu percepcije okoline i pametno izbjegavanje prepreka. Robot sam stvara semantičku kartu mjesta, a za mapiranje stranice nije potrebna oznaka lokacije,
veza s prijenosnim računalom ili profesionalni inženjer. U dinamičnom okruženju Gausium roboti će se sami locirati i ažurirati kartu u stvarnom vremenu.