Samouslužni dostavni robot Keenon Dinerbot T8

SAMOUSLUŽNI DOSTAVNI ROBOT KEENON T8 

Brz, okretan i nevjerojatno pametan!

Vrhunska mobilnost

Dostavni Dinerbot T8 može proći uzak put od samo 55 cm, što ga čini idealnim izborom u složenom i prenapučenom okruženju.

Dodatne informacije:

SVI KEENON DOSTAVNI ROBOTI

Dostavni robot može raditi stabilno i učinkovito u restoranima i drugim scenarijima primjene
Visoka točnost i robusnost pozicioniranja s koderom, žiroskopom (IMU), lidarodomom, LiDAR-om, slikovnim modulom, UWB i još mnogo toga.

Opis

Pametna rješenja za ugostiteljstvo

Roboti za dostavu hrane mogu poboljšati učinkovitost usluge, smanjiti operativne troškove i stvoriti karakteristike usluge za ugostiteljsku industriju. Osim posluživanja jela u restoranima, također se može koristiti za posluživanje čaja i vode u uredima, slanje i primanje ekspresnih dostava, dostavu hrane za van i pružanje usluga distribucije robe za hotelsku industriju.

 

UGOSTITELJSKI-SAMOUSLUZNI-ROBOT

O KEENON-u:

Tko smo mi?
KEENON Robotics Co., Ltd. poduzeće je umjetne inteligencije posvećeno pružanju inteligentnih bespilotnih rješenja za globalna poduzeća. Osnovan 2010. godine, KEENON Robotics postao je pouzdan poslovni partner na globalnim tržištima s pokrivenošću u više od 60 zemalja svijeta. Primjenom naprednih inteligentnih uslužnih robota i AI tehnologije, tvrtka je stvorila učinkovita, stabilna, pouzdana i praktična rješenja, pomažući poduzećima u raznim industrijama diljem svijeta poboljšati učinkovitost usluge i ostvariti inteligentnu nadogradnju. Trenutačno, tvrtka pruža usluge klijentima iz raznih područja, uključujući ugostiteljstvo, medicinsku skrb, hotele, prostore, poslovne urede, društvene mirovine i zračne luke.

Sa stabilnim i pouzdanim proizvodima, bogatim iskustvom na globalnim projektima te učinkovitom i visokokvalitetnom postprodajnom uslugom, KEENON Robotics postao je partner mnogih drugih poznatih robnih marki u zemlji i inozemstvu, uključujući Haidilao, Grandma’s Home, Guangzhou Restaurant, Quanjude, Sofitel Hotels, Westins Hotels, Hilton Hotels.

Keenon je Globalni pouzdani servisni robot i pružatelj rješenja

Naše poslovanje ukratko
Do sada su KEENON roboti služili u više od 500 gradova u 34 provincije, općine, autonomne regije diljem Kine i ušli su u više od 60 zemalja i regija kao što su Sjedinjene Države, Njemačka, Kanada, Italija, Južna Koreja, Singapur, Japan, Ujedinjeno Kraljevstvo, Španjolska, Francuska, Australija, Brazil i tako dalje.

Više na keenonrobot.com

POŠALJI UPIT ZA TEHNIČKU SPECIFIKACIJU