Samouslužni dostavni robot Keenon Dinerbot W3

0,00 

SAMOUSLUŽNI DOSTAVNI ROBOT KEENON W3

Dostavni robot W3 je najnaprednija generacija robota današnjice. Odlikuje ga velika nosivost, sposobnost autonomne vožnje dizalom, samostalno informiranje gosta o svom dolasku telefonskim pozivom, fleksibilne kabine koje se vrlo jednostavno mogu prilagoditi potrebama narudžbe

Opis

Pametno hotelsko rješenje!

Video materijali:

KEENON W3 | Hotel Robot – YouTube

KEENON Cases | KEENON BUTLERBOT W3 in GPRO Valparaiso Palace & Spa, Palma, ES – YouTube

KEENON Cases | KEENON BUTLERBOT W3 in M Social Hotel, Auckland, New Zealand – YouTube

Botlink-The Robot Master: Keenon W3 Butler Robot in Pattaya, Thailand – YouTube

Keenon W3 Successful Case in Singapore Msocial Hotel – YouTube

Keenon Hotel Robot W3 landed at Marriott!!! – YouTube

HOTELSKI-ROBOTI-ZA-POSLUZIVANJE

 

O KEENON-u:

Tko smo mi?
KEENON Robotics Co., Ltd. poduzeće je umjetne inteligencije posvećeno pružanju inteligentnih bespilotnih rješenja za globalna poduzeća. Osnovan 2010. godine, KEENON Robotics postao je pouzdan poslovni partner na globalnim tržištima s pokrivenošću u više od 60 zemalja svijeta. Primjenom naprednih inteligentnih uslužnih robota i AI tehnologije, tvrtka je stvorila učinkovita, stabilna, pouzdana i praktična rješenja, pomažući poduzećima u raznim industrijama diljem svijeta poboljšati učinkovitost usluge i ostvariti inteligentnu nadogradnju. Trenutačno, tvrtka pruža usluge klijentima iz raznih područja, uključujući ugostiteljstvo, medicinsku skrb, hotele, prostore, poslovne urede, društvene mirovine i zračne luke.

Sa stabilnim i pouzdanim proizvodima, bogatim iskustvom na globalnim projektima te učinkovitom i visokokvalitetnom postprodajnom uslugom, KEENON Robotics postao je partner mnogih drugih poznatih robnih marki u zemlji i inozemstvu, uključujući Haidilao, Grandma’s Home, Guangzhou Restaurant, Quanjude, Sofitel Hotels, Westins Hotels, Hilton Hotels.

Keenon je Globalni pouzdani servisni robot i pružatelj rješenja

Naše poslovanje ukratko
Do sada su KEENON roboti služili u više od 500 gradova u 34 provincije, općine, autonomne regije diljem Kine i ušli su u više od 60 zemalja i regija kao što su Sjedinjene Države, Njemačka, Kanada, Italija, Južna Koreja, Singapur, Japan, Ujedinjeno Kraljevstvo, Španjolska, Francuska, Australija, Brazil i tako dalje.

Više na keenonrobot.com